- Experts in RFID -

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 571 tiedostossa /home/sg2697/public_html/includes/menu.inc).

HK Scan

HKScan on johtava pohjoismainen lihaosaaja, joka myy, markkinoi ja valmistaa korkealaatuista ja vastuullisesti tuotettua sian-, naudan-, siipikarjan- ja lampaanlihaa vahvoilla tuotemerkeillä. Asiakkaita ovat vähittäiskauppa-, food service-, teollisuus- ja vientisektorit. Kotimarkkinat kattavat Suomen, Ruotsin, Tanskan ja Baltian, ja tuotteita viedään lähes 50 maahan. HKScanin liikevaihto on 2,1 miljardia euroa ja työntekijöitä on noin 7 700. Yhtiö on Euroopan johtavia lihayrityksiä.

Riffid on toteuttanut materiaalin automaattisen seurantajärjestelmän HK:n tehtaalla. Järjestelmä seuraa automaattisesti HK:n raaka-ainemoduulien kiertokulkua tuottajilta tehtaalle. Järjestelmän avulla seurataan, optimoidaan ja tehostetaan moduulien logistiikkakiertoa.

Järjestelmässä yhdistyy useita eri teknologioita, kuten UHF RFID, NFC, GPS ja 3G, jotka yhdistämällä asiakkaalle voidaan tuottaa automaattisesti monimuotoisia raportteja prosessien toiminnasta.